Het huis om volop in te leven
Leiden Zeeheldenbuurt

Modern, duurzaam en flexibel

Stadswoning

De woningen hebben een woonoppervlakte van 129,5 m2 t/m 132,6 m2. De verkoopprijzen variëren van €587.500 tot €635.000 v.o.n. inclusief parkeerplaats en sanitair en tegelwerk en exclusief keuken. Zo ben je vrij om de plaats en indeling van de keuken zelf te bepalen. 

Ga direct naar de woningselector en bekijk de specifieke bouwnummers

NulOpdeMeter
De woningen zijn zogenaamde ‘NulOpdeMeter’ woningen: ‘ze zijn zeer duurzaam en gebruiken per saldo geen energie als je bijvoorbeeld
* niet de hele dag de verwarming hoog aanzet
* erg lang onder de douche staat
* onzuinige apparaten in huis hebt die veel stroom verbruiken

Woningomschrijving
In de standaard woningen zit op de begane grond de entree met een ruime multifunctioneel bruikbare kamer en het toilet. Deze kamer is geschikt als werkkamer of als eetkeuken. De ruimte is ook geschikt als extra slaapkamer. Aan deze kamer grenst een ruime inpandige berging. Deze heeft niet alleen een ingang naar de woning, maar ook naar de parkeergarage. De berging is zo ruim dat er diverse indelingsmogelijkheden zijn.

Op de eerste verdieping bevindt zich de woonlaag: een woonkamer met zitgedeelte en eetgedeelte plus een keuken. De woonkamer grenst aan de privé buitenruimte. Deze grenst vervolgens aan een collectieve tuin waar de 11 woningen gezamenlijk gebruik van kunnen maken. Als gekozen wordt voor een eetkeuken op de begane grond, dan ontstaat een grote leefruimte op de eerste verdieping.

Op de tweede verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met een toiletmogelijkheid. In onderling overleg kan de indeling hiervan gewijzigd worden. Per woning is er een parkeerplaats beschikbaar, die vanuit de privé berging bereikbaar is.

Bekijk het aanbod

Vrijstaande woning

De ‘vrijstaande’ woning heeft een afwijkende indeling met woonkamer/ keuken en werkkamer op de begane grond. Het privé terras grenst aan een groot publiek plantsoen. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Deze zijn heel ruimtelijk omdat ze onder de kap liggen. Optioneel kunnen hier insteekvloertjes gemaakt worden om te slapen of om als opbergruimte te gebruiken. Deze woning heeft een eigen berging en parkeerplaats in de collectieve parkeergarage.

Impressies

Interesse

Wil je op de hoogte blijven wanneer dit project in verkoop gaat?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Mailadres en telefoonnummer worden niet gebruikt voor reclamedoeleinden.