Start verkoop 17 juni

01-06-2021

We hebben goed nieuws. De verkoop van de 11 stadswoning van ’t Galjoen in Leiden gaat op 17 juni van start! Dit is echt een unieke kans op een ruime flexibele stadswoning op een toplocatie in Leiden.  We hebben goed nieuws. De verkoop van de 11 stadswoning van ’t Galjoen in Leiden gaat op 17 juni van start! Dit is echt een unieke kans op een ruime flexibele stadswoning op een toplocatie in Leiden.

Wonen op de eerste verdieping
In deze bijzondere stadswoning woon je op de eerste verdieping. De woonruimte is vrij indeelbaar. Hierdoor is er op de begane grond ruimte voor kantoor-aan-huis of juist voor een woonkeuken die via een vide met de eerste verdieping kan worden verbonden. Of je kiest ervoor de keuken op de eerste verdieping te plaatsen aan de straatzijde of juist aan het privé terras dat grenst aan de groene binnentuin. Door al deze mogelijkheden ontstaat een huis dat perfect past bij jouw wensen! 

De verkoopprijzen variëren van €587.500 tot €635.000 v.o.n. De stadswoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 130 m2. De woningen zijn zogenaamde ‘NulOpdeMeter’ woningen: ze zijn zeer duurzaam en gebruiken per saldo geen energie. 

3 redenen waarom je in ‘t Galjoen wilt wonen? 
Je hebt veel keuzevrijheid qua indeling zodat je het huis helemaal naar jouw wens kunt maken, als je slim met je energie omgaat heb je nagenoeg geen energielasten, de woning is gelegen dicht tegen het gezellige centrum van Leiden in een kindvriendelijke buurt en alle woningen beschikken over een eigen overdekte parkeerplaats. Overtuigd? Bekijk het woningaanbod en schrijf je in op een woning tijdens de start verkoop op donderdag 17 juni!

Verkoopprocedure
Vanaf 17 juni is het digitale inschrijfformulier beschikbaar. De digitale inschrijving sluit 30 juni om 17:00 uur. Hierna volgt de toewijzing. Krijg je een woning toegewezen dan word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek. Schrijf je op tijd in om in aanmerking te komen voor een van de 11 stadswoningen! 

Meer informatie volgt binnenkort!

Interesse

Wil je op de hoogte blijven wanneer dit project in verkoop gaat?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Mailadres en telefoonnummer worden niet gebruikt voor reclamedoeleinden.